DIN CAMP UGE 29

Din Camp freestyle ski-, snowboard- og/eller mountainbike camp i Tignes, Frankrig i uge 29.

 

På Din Camp har du muligheden for på sikreste og sjoveste vis at udvikle dit tekniske niveau i Tignes gletsjerens vel-shapede snowpark og/eller i områdets verdensklasse og gigantiske downhill-område. Dagene i Tignes er pakkede med freestyle-relaterede aktiviteter og trænerstaben består af erfarne, pædagogiske og motiverende ski-, snowboard- og downhill-eksperter fra den danske elite.

 

Din Camp udbyder tre forskellige camps i uge 29 (afgang den 14. juli kl. 16:00 / hjemkomst den 23. juli (aften))

  • Din Snow Camp: Samtlige dage på gletsjeren med undervisning i snow-parken (Pris fra DKK 5.500,-)
  • Din Bike Camp: Samtlige dage på med undervisning på downhill-cykel (Pris fra DKK 4.650,-)
  • Din Combi Camp: “Extravaganza uge” med undervisning i både DH og ski/snowboard (Pris fra DKK 5.450,-)

 

Tilmeld dig allerede i dag og vær sikker på at få en plads. Tilmeld dig HER

Tilmeldingsfrist 23. Juni 2017.

 

Se mere om hver camp nedenfor…

DIN SNOW CAMP UGE 29

 

Din Snow Camp holder til i Tignes snowpark, som ligger allerøverst på gletsjeren 3500 moh. Dette betyder, at der er garanti for lækker, kold sne gode forhold. Forestil dig en camp, hvor du deler park med nogen af verdens bedste skiers og snowboarders. Det får får du i Tignes, som er tilholdssted for mange internationale professionelle skiers og snowboarders, der sikrer at Tignes Snowpark Crew altid gør sit ypperste for at holde parken alsidig og skarp.

 

Tignes snowpark byder på alt fra små til store hop, samt lette rails og bokse, til større og mere teknisk udfordrende elementer – derfor er der altid noget der passer til netop dit niveau. Du kommer på et hold med en flok på samme niveau som dig selv, og dagene på gletsjeren går med sjov og motiverende undervisning, hyggelige fælles-sessions og målrettet og personlig coaching.

 

Om eftermiddagen står den på video-og trampolintræning under kyndig vejledning af trænerteamet samt fri leg i Tignes mekka af sportsaktiviteret så som skate, tennis, vandramper, volleyball eller en afslappende dukkert eller sejltur på Tignes´ sø. Det er med andre ord en uge i med fuldt fokus på freestyle – du kan ganske simpelt ikke undgå at udvikle dig på Din Camp.  

 

Tilmeld dig HER

 

DIN SNOW COACH

 

Trænerstaben består af erfarne, pædagogiske, motiverende og humoristiske atleter fra den danske freestyle-elite og deres hovedfokus er, på sikreste vis, at udstyre dig med redskaber, som fremmer din progression og sætte de tricks du altid har drømt om.

 

Tjek denne film fra en dag på Din Camp i uge 29:

DIN BIKE CAMP UGE 29

 

Din Bike Camp giver dig muligheden, for at gøre dét mange mountainbike udøvere drømmer om – at køre downhill mountainbike i en hel uge. Din bike camp holder til i “Trail Mekka”, i og omkring Tignes by, hvor du finder et utal af trails i alle kategorier samt en lækker bike park.

 

Med Din Camp kan du enten leje en DH-cykel på destinationen eller tage din egen downhill eller enduro bikel med til Tignes, hvor du kører med, og trænes af, nogen af Danmarks mest erfarne og dygtige og downhill-udøvere fra den danske elite. Du vil få den undervisning der passer til netop dit niveau, ligegyldigt om du er nybegynder, øvet eller ekspert.


 

I Tignes findes der desuden en BMX/Dirt Bike airbag, hvor du og din træner, på sikreste og sjoveste vis, kan finpudse og indøve nye tricks. Findes der noget bedre end at udvikle sig mens man har det vildt sjovt? NIX! Trænerne glæder sig i hvert fald helt vildt og kan slet ikke vente med at lære fra sig.

 

Tilmeld dig HER

 

DIN BIKE COACH

 

Danske Gregers Pedersen er kaptajn på din camps hold af kompetente bike-trænere, og han sørger for at skræddersy den enkelte camp efter deltagernes niveau og ønsker. Han kan køre alle former for mountainbike og slår disse dage sine folder på dirt og downhill bike til internationale konkurrencer rundt i verden. Han er en yderst motiverende, sjov og pædagogisk træner, som har en uniq næse for at læse sine elevers læringsstil og tage dem til det næste niveau.

 

Lær Gregers at kende i denne fede film fra Playground Production:

Citat: Carl Juhl, skier 19 år:

”Én gang Din Camp, altid Din Camp. Jeg tog med på Din Camp for første gang i 2013 og har siden da, ikke misset én eneste camp. På bare to år, har jeg udviklet mig fra at være total nybegynder til, at få en sølvmedalje til Danmarksmesterskaberne i Jib i februar 2015. Din Camp er for fedt”

 

Citat: Emilie Petersen, snowboarder og skier, 23 år:

”Det er simpelthen så fedt at være med på en aktiv sommercamp, hvor man udvikler sig helt vildt meget indenfor ski, snowboard og mountainbike i mens man har det mega sjovt. Jeg har lært så meget og fået utrolig mange nye venner”

Hvis du vil have den absolut sjoveste uge i sommerferien, er Din Camp, campen du skal med på.

 

Tilmeld dig allerede i dag og vær sikker på at få en plads. Tilmeld dig HER

Tilmeldingsfrist 23. Juni 2017.