DIN CAMP UGE 29

Din Camp uge 29

 

Hav det lidt sjovere denne sommer – Tag med på Din Camp.

 

Din Camp er en freestyle ski-, snowboard- og mountainbike camp, som afholdes i Tignes, Frankrig i uge 29.

 

Din Camp, er campen du tager på, for at udvikle dig mest muligt på freestyleski, -snowboard og downhill mountainbike, alt i mens du har det allersjovest.

Du vil få fem dages undervisning i snowparken eller cykelparken à ca. fire timer.

 

Din Camps trænere har alle tidligere været campdeltagere og er nu, nogen af Danmarks bedste skiers, snowboarders eller mountainbike udøvere. Din Camps trænere er uddannet i, og utrolig dygtige til, at undervise på alle niveauer. Om du er nybegynder eller ekspert, så er Din Camp noget for dig.

 

Din Camp tilbyder tre typer af camps.

 

Din Snow Camp

Din Snow Camp holder til i Tignes snowpark, som ligger allerøverst på gletsjeren. Dette betyder, at der altid er snegaranti. Forestil dig en camp, hvor du deler park med nogen af verdens bedste skiers og snowboarders. Tignes snowpark er nemlig tilholdssted for mange internationale professionelle skiers og snowboarders, hvilket helt sikkert inspirerer dig til at blive bedre.

 

Tignes snowpark byder på alt fra små til store hop, samt lette rails og bokse, til teknisk svære obstacles – derfor er der altid noget der passer til netop dit niveau.

 

For at dygtiggøre dig på bedst mulig vis, kører Din Camp videoanalyse. Videoanalysen fungerer sådan, at du vil blive filmet imens du bliver undervist i snowparken, hvorefter din træner vil give dig gode råd til, hvad du kan gøre bedre. Denne metode medfører en meget hurtige og god progression. Med andre ord kan du altså ikke undgå at udvikle dig på Din Camp.

 

Din Bike Camp

Din Bike Camp giver dig muligheden, for at gøre dét mange mountainbike udøvere drømmer om – at køre downhill mountainbike i en hel uge. Din bike camp holder til i trail-mekka, i og omkring Tignes by, hvor du finder et utal af trails. Alt fra grønne trails, til svære sorte og selvfølgelig til bike-parken. Lej en cykel i Tignes, eller tag din downhill, Enduro cykel med til Tignes, hvor du kommer til at køre med nogen af Danmarks bedste downhill udøvere. Du vil få den undervisning der passer til netop dit niveau, ligegyldigt om du er nybegynder, øvet eller ekspert.
I Tignes findes der desuden en BMX/Dirt Bike airbag, hvor du og din træner kan kaste jer ud i nye tricks. Dette er en ekstrem god og hurtig måde at dygtiggøre sig på. Hvad er bedre end at udvikle sig mens man har det vildt sjovt? Trænerne glæder sig i hvert fald helt vildt og kan slet ikke vente med at lære fra sig.

 

Din Snow- & Bike Camp (tilkøb på 1500 kr.)

Din Snow- & Bike Camp er for dig, der slet ikke kan få nok. På Din Snow- & bike Camp har du muligheden for at sammensætte din helt egen camp. Din Snow- og Bike Camp er en kombination af ski/snowboard og mountainbike, hvor du får 5 dages undervisning i snowparken, samt 2 dages undervisning i downhill mountainbike. Downhill mountainbike sessions finder sted om eftermiddag, efter du har været på gletsjeren, hvilket betyder, at du har rigeligt med tid til at nå begge aktiviteter.

 

Inden du overhovedet har ramt alperne, vil det gå op for dig, at Din Camp vil blive den sjoveste uge i din sommerferie.

 

Et hav af aktiviteter

Efter undervisningen i snowparken eller på downhill mountainbiken er der et hav af sociale aktiviteter. Din Camp afholder videofejlretning, trampolintræning, tre-kamp, fodboldturneringer, beachvolley kampe, skate sessions m.m.. Udover disse, kan du opleve nogle af de mange spændende aktiviteter, som tilbydes i Tignes byen;

Skatepark, BMX/MTB airbag, Slip n’ slide ramper ud i vandet, vandrutsjebaner. Fodbold-, basket-, tennis-, og volleyballbaner. SUP, sejlads, kajak, flyboard – water jet pack, minigolf, svømmehal, spa, bueskydning og mange flere.

 

Hvis du vil have den absolut sjoveste uge i sommerferien, er Din Camp, campen du skal med på.

 

Tilmelding sker her: http://dinfreestylecamp.dk/tilmelding/

 

Tilmeld dig allerede i dag og vær sikker på at få en plads

Tilmeldingsfrist 15. juni 2018.

OBS. Din Camp uge 29 bliver kun til noget, såfremt der er minimum 40 deltagere!

Inkluderet i prisen

 

  • Bustransport tur/retur (kan fravælges – 750 kr. fratrækkes)
  • Bolig (lejligheder 4-6 pers)
  • 6 dages liftkort til Grande Motte Glacieren
  • 7 dages aftensmad
  • 5 dages udfordrende og sjov undervisning i snowparken
  • Videoanalyse
  • Trampolintræning
  • Eftermiddags-/aftenaktiviteter (3-kamp, volleyball, tennis, vandrampe, sejlads, spil, yoga, hygge)
  • Din Camp t-shirt
  • Et års medlemskab af Playground SNOW ski- og snowboardklub (værdi 299)

 

DIN SNOW CAMP UGE 29

 

Din Snow Camp holder til i Tignes snowpark, som ligger allerøverst på gletsjeren 3500 moh. Dette betyder, at der er garanti for lækker, kold sne gode forhold. Forestil dig en camp, hvor du deler park med nogen af verdens bedste skiers og snowboarders. Det får får du i Tignes, som er tilholdssted for mange internationale professionelle skiers og snowboarders, der sikrer at Tignes Snowpark Crew altid gør sit ypperste for at holde parken alsidig og skarp.

 

Tignes snowpark byder på alt fra små til store hop, samt lette rails og bokse, til større og mere teknisk udfordrende elementer – derfor er der altid noget der passer til netop dit niveau. Du kommer på et hold med en flok på samme niveau som dig selv, og dagene på gletsjeren går med sjov og motiverende undervisning, hyggelige fælles-sessions og målrettet og personlig coaching.

 

Om eftermiddagen står den på video-og trampolintræning under kyndig vejledning af trænerteamet samt fri leg i Tignes mekka af sportsaktiviteret så som skate, tennis, vandramper, volleyball eller en afslappende dukkert eller sejltur på Tignes´ sø. Det er med andre ord en uge i med fuldt fokus på freestyle – du kan ganske simpelt ikke undgå at udvikle dig på Din Camp.  

 

Tilmeld dig HER

 

DIN SNOW COACH

 

Trænerstaben består af erfarne, pædagogiske, motiverende og humoristiske atleter fra den danske freestyle-elite og deres hovedfokus er, på sikreste vis, at udstyre dig med redskaber, som fremmer din progression og sætte de tricks du altid har drømt om.

 

Tjek denne film fra en dag på Din Camp i uge 29:

DIN BIKE CAMP UGE 29

 

Din Bike Camp giver dig muligheden, for at gøre dét mange mountainbike udøvere drømmer om – at køre downhill mountainbike i en hel uge. Din bike camp holder til i “Trail Mekka”, i og omkring Tignes by, hvor du finder et utal af trails i alle kategorier samt en lækker bike park.

 

Med Din Camp kan du enten leje en DH-cykel på destinationen eller tage din egen downhill eller enduro bikel med til Tignes, hvor du kører med, og trænes af, nogen af Danmarks mest erfarne og dygtige og downhill-udøvere fra den danske elite. Du vil få den undervisning der passer til netop dit niveau, ligegyldigt om du er nybegynder, øvet eller ekspert.


 

I Tignes findes der desuden en BMX/Dirt Bike airbag, hvor du og din træner, på sikreste og sjoveste vis, kan finpudse og indøve nye tricks. Findes der noget bedre end at udvikle sig mens man har det vildt sjovt? NIX! Trænerne glæder sig i hvert fald helt vildt og kan slet ikke vente med at lære fra sig.

 

Tilmeld dig HER

 

DIN BIKE COACH

 

Danske Gregers Pedersen er kaptajn på din camps hold af kompetente bike-trænere, og han sørger for at skræddersy den enkelte camp efter deltagernes niveau og ønsker. Han kan køre alle former for mountainbike og slår disse dage sine folder på dirt og downhill bike til internationale konkurrencer rundt i verden. Han er en yderst motiverende, sjov og pædagogisk træner, som har en uniq næse for at læse sine elevers læringsstil og tage dem til det næste niveau.

 

Lær Gregers at kende i denne fede film fra Playground Production:

Citat: Carl Juhl, skier 19 år:

”Én gang Din Camp, altid Din Camp. Jeg tog med på Din Camp for første gang i 2013 og har siden da, ikke misset én eneste camp. På bare to år, har jeg udviklet mig fra at være total nybegynder til, at få en sølvmedalje til Danmarksmesterskaberne i Jib i februar 2015. Din Camp er for fedt”

 

Citat: Emilie Petersen, snowboarder og skier, 23 år:

”Det er simpelthen så fedt at være med på en aktiv sommercamp, hvor man udvikler sig helt vildt meget indenfor ski, snowboard og mountainbike i mens man har det mega sjovt. Jeg har lært så meget og fået utrolig mange nye venner”

Hvis du vil have den absolut sjoveste uge i sommerferien, er Din Camp, campen du skal med på.

 

Tilmeld dig allerede i dag og vær sikker på at få en plads. Tilmeld dig HER

Tilmeldingsfrist 15. juni 2018.