FREESTYLECAMPS SIDEN 2001

Grundlæggeren af Din Camp, Nikolaj Vang, har siden 2001 arrangeret camps med henblik på at give sin glæde for velshapede snowparks, dyb powder og livet med sne under fødderne videre til andre.

Om Din Camp 

Din Camp er den sjoveste og mest lærerige måde at holde ski- og snowboardferie på. Din Camp er en camp, der finder sted flere gange om året, hvor personlig udvikling, velshapede snowparks, fede oplevelser og socialt samvær er i fokus. Det er en camp, hvor du bliver undervist af Danmarks mest kompetente freestyle skiers og –snowboarders. I løbet af campen, er der altid en masse eftermiddagsaktiviteter, som også er med til at styrke dine freestyle kundskaber, såsom trampolintræning, videoanalyse m.m. Din Camp er for alle uanset niveau! Det er en sjov, lærerig og udviklende uge i Alperne som du aldrig vil fortryde eller glemme! Som deltager på Din Camp kommer du ikke kun hjem med en masse nye færdigheder i posen, men også med en ny bunke ligesindede venner fra et sjovt og aktivt miljø!

 

Playground SNOW’s mission

At give entusiastiske skiløbere og snowboardere sjove, spændende og lærerige oplevelser via intens og målrettet træning, nye bekendtskaber på de bedste vinter- og sommerdestinationer i verden! Derudover stræbes der efter, at kunne levere de absolut bedste freestyle skiers og snowboarders til det danske freestyle miljø!

 

FREESTYLECAMPS

– Din Camp

 

CAMP I UGE 29 & 42

At køre park er udfordrende og sjovt og det afspejler sig i den måde træningen på Din Camp er tilrettelagt. Træningen er intensiv og motiverende – bakket op af videoanalyse, undervisning på trampolin m.m.

 

Undervisningen er opdelt i hold, således at du kan deltage uanset om du er 100% nybegynder i snowparken eller den mest hardcore ”parkrotte” i dit hood. Det eneste der kræves af dig som deltager er, at du kan komme hurtigt og sikkert ned af de røde pister og at du er fyldt 14 år ved camp-start. Hvis du er under 14 år gammel, er det påkrævet at have en værge med på turen.

 

Trænerne på Din Camp er atleter fra den danske elite. De har det til fælles, at de brænder for sporten (Ski & snowboard), er motiverende og pædagogiske undervisere, samt har gennemgået Din Campsundervisnings- og førstehjælpskurser. Der er minimum en træner til otte deltagere. Holdenenes størrelse kan variere, men som udgangspunkt er der otte-ti elever (eller færre) på hvert hold.

 

Grundlæggeren

 

Nikolaj Vang har stået på ski siden han var fem år gammel og

 

Gennem årerne har Playground Snow arrangeret træningslejre, klubture og konkurrencer i New Zealand, Japan, Østrig, Frankrig, Norge og Danmark, alle med mission om at skabe de ultimative eventyr for freeskiers og snowboarders i alle aldre.